top of page

HVA GJØR VI?

Vi jobber med å planlegge og gjennomføre arrangementer fra A til Å. Vi kan tilby følgende tjenester:

KONSEPTUTVIKLING

Fra løs idé til et ferdig konsept: Vi bistår våre oppdragsgivere med å definere mål, rammer, innhold, uttrykk og økonomi for et ønsket prosjekt. 

PROSJEKTLEDELSE

Våre prosjektledere har ledet utviklingen og gjennomføringen av svært store og komplekse prosjekter. Med stort engasjement og stor kunnskap om arrangementsgjennomføring skaper våre prosjektledere trygghet og fremdrift i prosjektet. 

PRODUKSJONSLEDELSE

I gjennomføringen har våre dyktige produksjonsledere kontrollen - fra oppriggen starter til sistemann går hjem. Hver eneste detalj har fokus, og med et ekte engasjement er våre produksjonsledere ditt trygge kontaktpunkt gjennom hele arrangementet. 

REGI

Dramaturgisk oppbygning og regi er like viktig på en stor konferanse som på en høytidelig mottakelse eller en middag. Vi har regi og oppbygging som et grunnleggende fokus i alt vi gjør. 

PROGRAMMERING AV INNHOLD

Hvilke artister skal bookes inn til arrangementet, hvilke type konferansier velger vi, og hvem er riktig til å forelese om vårt tema? Vi bistår med rådgivning i programmeringsfasen av arrangementet og bruker vår kompetanse og nettverk til å gi gode råd og hvem som passer best til deres arrangement. 

TEKNISK PRODUKSJON

Oppbyggingen av den tekniske produksjonen med lyd, lys, skjermer, lerret og eventuell kameraproduksjon er et viktig element i mange produksjoner. Vi arbeider med faste underleverandører som vi jobber kreativt med for å finne innovative og spennende tekniske løsninger for avvikling av arrangementet. 

CONTENT PRODUKSJON

Når når skal vises på en skjerm under arrangementet, planlegger vi og utvikler dette sammen med våre kunder. Grafiske elementer, videoproduksjon, uttrykk og overganger - alt programmeres og planlegges på forhånd for å lage et profesjonelt uttrykk, der bedriftens profil og identitet er avsender. 

LOGISTIKK

Hotell, busser, catering, scene, teknikk, dekor, sikkerhet, hospitality - det er uendelig mange små detaljer man må tenke på i et stort arrangement. Vår lange erfaring bidrar til at alle små og store elementer er på plass - til riktig tid. 

DELTAKERADMINISTRASJON

Alle som har invitert mange deltakere til et arrangement vet at det er en stor jobb å holde orden på invitasjoner, påmeldinger, overnatting, matallergier, aktivitetspåmelding og betaling. Vi administrerer deltakerne for dere, og yter en god service til dem før og under arrangementet. 

ØKONOMI

Store arrangementer har ofte en betydelig kostnadsramme, og det er viktig å ha en god kostnadskontroll. Vi har aldri levert et arrangement der ikke regnskapet stemte med budsjettet - takket være et stort fokus på kostnadskontroll underveis i prosjektet og økonomistyringskompetanse hos våre medarbeidere. 

RÅDGIVNING

Lurer dere på å ​lage et stort arrangement, men er usikre på når, for hvem, hvor stort, og hva? Vi hjelper mange av våre kunder med et forprosjekt som avklarer ønskede rammer og muligheter, og gir et langt bedre beslutningsgrunnlag for om man skal iverksette prosjektet.

HOSPITALITY OG VIP-HÅNDTERING

Gjestenes opplevelse av vertskap og service er sentral, og et viktig fokus for oss i planlegging og gjennomføring av arrangementene. Vi har gjennom mange år jobbet med å tilrettelegge for gjester som har sikkerhetsbehov eller andre behov for tilrettelegging fra arrangør, og vi har håndtert vertskap for både kongelige, ministre og store artister. 

ARTISTBOOKING

Vi har et et stort nettverk og kjennskap til artister i alle sjangre og kostnadsnivåer. De siste årene har vi jobbet med artister som Kygo, Sondre Lerche, Lars Vaular, Morten Abel, Ronan Keating, Madcon, Gabrielle, Alan Walker, Sigrid Moldestad, Ingrid Andsnes, Morten Harket, Sissel Kyrkjebø, Lisa Stokke, Real Ones, Datarock, Violet Road, Terje Isungset, 9 Grader Nord, Fargespill og mange, mange flere. 

TURNEPRODUKSJON

Vi produserer årlig store turnéproduksjoner i Norge, og har god kompetanse på teknisk planlegging, reiselogistikk og artisttilrettelegging. 

 

MS-02109.jpg
TBR_3429.JPG
bottom of page