HVEM ER VI?

ØYVIND STORHEIM

Managing partner / daglig leder

Øyvind er partner, daglig leder og HMS-ansvarlig. Det vil si at han organiserer ukens vinlotteri og alltid har med plaster i sekken. Han er vårt kreative unikum, og har som motto at ingenting er umulig før vi har prøvd (minst tre ganger). Øyvind har sceneteknisk bakgrunn, elektrofagbrev og pyrotekniker sertifikat – og har snart 30 års erfaring fra produksjonsbransjen. Dvs at han er kontorets gæmlis – men vi synes han holder seg forbausende bra likevel.

oyvind@kulturoperatorene.no

+47 922 54 192 

INGUNN EK 

Partner / prosjektleder

Ingunn er partner og prosjektleder, og er utdannet innen kulturvitenskap og økonomi. Hun har en logistikkinteresse langt utover det autistiske spekteret, og fører gjerne møtereferater i Excel. Hun holder begeistret styr på selskapets økonomi og prosjekter, og synes ingenting er så herlig som å starte dagen med en tom produksjonsplan med fargestifter til. 

ingunn@kulturoperatorene.no

+47 916 07 866

IMG_2862_calle.jpg

CARL CHRISTIAN ANDERSEN

Visuell kommunikasjon og markedsføring.

Carl Christian kalles bare Calle til hverdags, og er vår inhouse ekspert innen design, grafikk og videoproduksjon. Han har lang erfaring innen grafisk design og markedsarbeid, og hans kreative evner kommer mange av våre kunder til gode. I tillegg er han faktisk verdens blideste fyr, til stor glede for oss andre på kontoret.

calle@kulturoperatorene.no

+47 99 51 20 21

Synnøve web.png

SYNNØVE REITAN

Produksjonskoordinator

Synnøve har en utdannelse innen retorikk, men det er produksjon som er hennes store lidenskap. Hun har blant annet være produksjonsansvarlig for Høyden-festivalen, og jobber nå med å koordinere små og store oppgaver hos oss. Synnøve spiller også kontrabass i flere band i Bergen.  

synnove@kulturoperatorene.no

+47 469 21 153

ALICE STRØM NILSSEN

Produsent

Alice har lang erfaring som inspisient og produksjonsleder, og jobber blant annet fast som inspisient for Bergen Nasjonale Opera. Alice finner du i kulissene på mange av våre store produksjoner, der hun har kontroll på alle som jobber bak scenen. Alice er trønder, men det er ikke noe vi bruker mot henne til daglig (kun i fotballrelaterte diskusjoner). 

produksjon@kulturoperatorene.no

+47 975 02 314 

INGRID E. RØEN

Produsent

Ingrid har jobbet med produksjon og kultur i mange år, blant annet for Kulturbyrået, Festspillene i Bergen og som manager for flere artister. Hun jobber mye med dekor og arrangementsuttrykk og er ofte med oss og skaper gode opplevelser. Ingrid treffer du ofte bak scenen, der hun holder orden på foredragsholdere og artister og sørger for at alle er på rett sted til rett tid.

ingrid@kulturoperatorene.no 

+47 980 73 598 

ARVID EK 

Økonomimedarbeider

Arvid er vår økonomimedarbeider. Han har jobbet med økonomi og ledelse i over 40 år – og til vår (og revisors) store glede har han stålkontroll på bilag, utbetalinger, fakturaer, arbeidsgiveravgift, og alle andre viktige økonomipapirer.

regnskap@kulturoperatorene.no

+47 907 29 729